top of page
Microscop cu monitor Bresser WiFi 1080P 2L

Microscop cu monitor Bresser WiFi 1080P 2L

Microscopul digital BRESSER WiFi 1080P 2L cu ecran LCD impresionează prin flexibilitatea sa excelentă. Dispozitivul vine cu tot ce aveți nevoie pentru a începe: afișaj, mouse și telecomandă. În plus, microscopul digital poate fi conectat și la dispozitive externe, cum ar fi un PC, un smartphone sau o tabletă. Cu interfețe HDMI și USB, precum și funcție WiFi.

 

DOMENII DE UTILIZARE:
Microscopul digital BRESSER este perfect ca microscop de atelier, cum ar fi pentru examinarea mostrelor de materiale, a plăcilor de circuite și a componentelor electronice. De asemenea, este util pentru măsurători, controlul calității suprafețelor sau testarea materiilor prime cu câmp vizual mare și mărire potrivită prin obiectivul zoom de înaltă calitate. Microscopul de măsurare permite, de asemenea, examinarea biologică a plantelor și insectelor în detaliu pe ecranul LCD color de înaltă rezoluție, mobil de 17,8 cm (7 inchi). Instrumentele perfecte pentru muncă – cum ar fi pentru identificarea bolilor plantelor și a dăunătorilor în horticultură și agricultură. Obiectivul puternic oferă perspective uimitoare asupra microcosmosului, inclusiv în utilizarea școlară și amatoare. Cu extensia de 100 mm inclusă pentru trepied, puteți examina și piesele de prelucrat situate la înălțime sau puteți beneficia de câmpul vizual mare de până la max. 34 x 70 mm și o distanță de lucru de până la 195 mm.

 

Iluminare
Pentru a ilumina obiectele pe care le examinați în mod uniform, fără umbre, microscopul cu lumină reflectată are 3 surse de lumină: 1 inel de lumină cu 6 LED-uri și 2 spoturi LED cu gât de găină. Luminozitatea luminilor poate fi controlată cu ușurință prin intermediul barei tactile LED.

 

Funcția de înregistrare
Analize extinse ușor și eficient: Cu camera integrată, vă puteți documenta examinările în format foto și video. Utilizarea telecomenzii poate ajuta, de asemenea, la prevenirea mișcării camerei. Cu un clic al mouse-ului, înregistrările pot fi apoi salvate pe un card Micro SD (până la 64 GB, neinclus) prin meniul de pe ecran. Nu este nevoie de un PC sau alt dispozitiv extern pentru munca ta.

Deoarece zoom-ul poate fi focalizat la infinit, microscopul digital poate fi folosit și ca cameră web. Dacă este necesar, puteți atașa cu ușurință obiectivul, inclusiv ecranul, la un trepied standard utilizând filetul de conectare a trepiedului integrat.


SPECIFICAȚII TEHNICE:

- Domeniul de aplicare: educaţie, biologie, botanică, filatelie, entomologie, monede, mineralogie, testare nedistructivă
- Focus grup: incepători, experți, amatori avansati
- Design optic: digital
- Mărire: de la 2 pana la 44
- Alimentare: baterii sau adaptor de rețea 5V
- Stocare detașabilă: microSD
- Iluminat: lumină incidentă
- Clasa/tipul laserului: clasa 1 (inofensiv pentru ochi)
- Tip ecran: LCD
- Tip senzor: CMOS
- Sistem de operare: Windows 8.1, Windows 10, Windows 11
- Interfețe: USB, WIFI
- Dimensiunea ecranului: 17,8 diagonală în cm
- Distanta de lucru: (aprox., mm) 22 - 195
- Garantie extinsa: 5 ani
- Dimensiune: 200mm x 120mm x 330mm

SETUL CUPRINDE:

- Microscop LCD
- Suport pentru microscop, incl. extensie
- Telecomandă
- Mouse
- Adaptor de alimentare
- Manual de instructiuni
- 2x cablu USB, tip C
- Cablu HDMI

 

Un telescop calitativ, la un preț rezonabil, direct de la distribuitor!

Telescop.md  - ghidul tău în lumea stelelor!

    9.758,00L Preț normal
    8.790,00LPreț redus
    bottom of page