top of page
Microscop set Zoomion Panorama

Microscop set Zoomion Panorama

Cu microscopul set Zoomion joaca si stiinta se leaga intr-un mod fascinant. Copii pot fi acum in joaca adevarati cercetatori. Cu ajutorul acestui microscop solid din metal exista multe lucruri de descoperit: celulele foitei de ceapa, polenul, structura unei frunze sau creveti din cultura proprie.

Aratati copiilor dumneavoastra lumea microcosmosului. Cu setul microscop Panorama copii au deja tot ce e nevoie pentru initierea in microscopie. Setul contine 28 de piese printre care lame, lamele si multe ustensile importante cu ajutorul carora sunt posibile experimente interesante.Pana la 900 ori putere de marirePrin rotirea revolverului cu obiective, puterea de marire poate fi ridicata pas cu pas. Cat de mult trebuie insa marit pentru a putea vedea celulele unei cepe? Copii pot afla raspunsul destul de simplu si pot cerceta in amanunt obiectul in acelasi timp. Realizati propriile preparate. Undeva in casa sau in gradina se afla lucruri interesante de descoperit. Micutii cercetatori pot utiliza una din lame pentru a realiza propriul preparat.  Ca accesorii se afla incluse oua uscate si sare de mare. Incubatorul inclus permite eclozarea oualor in conditiile potrivite si urmarirea stadiilor de dezvoltare.

 

PUNCTELE FORTE:

- Set microscop cu 28 de piese

- puteri de marire 100x, 400x si 900x

- microscop solid din metal cu oglinda si iluminare cu LED

- incubator de creveti

- 5 preparate si lame suplimentare

- recomandat pentru copii incepand de la 8 ani

 

SPECIFICAȚII TEHNICE:

- Putere de mărire: 100x, 400x, 900x

- Tip constructiv: Monocular

- Iluminare: Lumina transmisa

- Tip lampa: oglinda (suplimentar: bec)

- Sursă de curent: Baterie

- Postură vizualizare: 80° vizualizare înclinată

- Focusare: Acționare rapidă

 

SETUL CUPRINDE:
Penseta, Pinzette, scalpel, ac de preparare, vas petri, microtom, 5 preparate, 7 lame, 7 etichete, lamele, cilindru gradat, 2 recipiente mici, oua de creveti, sare de mare, colorant pentru preparate, fixator pentru preparate, incubator.

 

Un microscop calitativ, la un preț rezonabil, direct de la distribuitor!

Telescop.md  - ghidul tău în lumea microscoapelor!

    1.421,00L Preț normal
    1.280,00LPreț redus
    bottom of page