top of page
Montura pentru foto Omegon Mini Track LX Quattro NS

Montura pentru foto Omegon Mini Track LX Quattro NS

Omegon MiniTrack Quattro este o mică montură pentru astrofotografii cu obiective cu câmp larg şi teleobiective medii. Montura vă permite să faceţi fotografii fascinante ale cerului înstelat - chiar dacă nu aţi avut nici o legatură cu astrofotografia înainte. Acest astrotracker funcţionează pur mecanic, fără baterii - şi acum poate susţine şi camere grele şi obiective cu o greutate de până la 4 kilograme. În plus: MiniTrack Quattro a fost complet reproiectat şi acum este mai bun ca niciodată. Pentru astrofotografii de succes care creeaza dependenţă.

 

Fotografii astronomice mai bune când călătoriţi sau de acasă

Acum aduceţi acasă nu numai fotografii de vacanţă, ci şi fotografii astronomice impresionante din călătoriile dvs. Este mai uşor decât aţi putea crede. Tot ce e nevoie: un trepied, MiniTrack, un cap tip bilă şi camera foto. Redus la esenţial, are o singură misiune: astrofotografie bună pe care toată lumea o poate capta. Iată cum se procedeaza...

 

60 de minute de urmarire mecanica

Montura MiniTrack are la baza un sistem mecanic, fără electronică. Camera foto este mişcată de un sistem precis. Armaţi montura MiniTrack ca un ceas analogic şi urmăriea este activată. Această montură nu va "obosi" niciodată, chiar şi la temperaturi negative. Se pot utiliza cu succes şi teleobiective. Nu este de mirare că acest expert în fotografia de câmp larg a cucerit inimile astronomilor amatori.

 

Cea mai mică contragreutate din lume?

MiniTrack Quattro are un sistem cu arc complet nou dezvoltat. Nu este o contragreutate, dar funcţionează ca una. LX Quattro rămâne mai compactă ca oricând. Tocmai a devenit mai bună şi mai puternică. Arcul actionează direct pe axă şi urmăreşte camera foto ca un braţ puternic şi precis.

Sfat: Puteţi obţine o viteză de urmărire ideală atunci când ceasul ticăie de130-135 de ori pe minut. În funcţie de greutatea camerei dvs., trebuie să tensionaţi arcul la diferite grade. Vă recomandăm să determinaţi oscilaţiile pe minut cu o ,,aplicatie TapTempo BPM" pentru smartphone-uri. Aceste aplicatii provin de fapt din muzica şi ar trebui să masoare automat ritmul unei piese muzicale. Profitaţi de o astfel de aplicaţie si măsuraţi viteza MiniTrack.

 

Rulment inclus: urmăriţi stelele cu precizie

Rulmentul integrat al MiniTrack îndeplineşte acelaşi rol ca şi servodirecţia la un autoturism: rulează la fel de lin. Este exact ceea ce trebuie, deoarece MiniTrack urmăreşte stelele fără probleme şi cu precizie chiar şi atunci când transportă sarcini mai grele.

 

Arată grozav, la interior şi la exterior: carcasa CNC realizată complet din aluminiu

O adevarată atracţie: corpul MiniTrack Quattro este acum format dintr-o singura bucată de aluminiu. Aici nu a fost făcut rabat de la calitate, ceea ce face acest model şi mai stabil. Orice ai cere de la MiniTrack-ul tău, acesta te va insoţi în munţi sau în călătorii şi va reuşi în fiecare aventură astronomică.

 

Capacitate de încărcare de 4 kilograme

MiniTrack a devenit acum mai solid şi poate susţine camere cu o greutate de până la 4 kilograme. Dezvoltatorii noştri au păstrat forma veche şi dovedită. MiniTrack Quattro încă se potriveste în orice buzunar. Aţi dorit întotdeauna să folosiţi un obiectiv foto mare şi deosebit de rapid? Din păcate, a fost întotdeauna prea mare - dar acum este posibil.

 

PUNCTELE FORTE:

 • Fotografiaţi cerul înstelat cu succes şi fără efort;
 • Nu trebuie să încărcaţi acumulatori niciodată: sistemul funcţionează printr-un mecanism independent de baterie şi priză;
 • Armaţi montura şi începeţi imediat;
 • Ideal pentru fotografii cu câmp larg ale cerului înstelat şi teleobiective medii;
 • Se potriveste în fiecare rucsac: un kit de călătorie perfect - oriunde vă duce drumul.
 • Şi mai puternică: noua MiniTrack poate susţine acum şi camere cu o greutate de până la 4 kg;
 • Un sistem cu rulment asigură o mişcare lină - pentru fotografii mai reuşite;
 • Sistem cu arc nou dezvoltat: sistemul cu arc mai puternic înlocuieste o contragreutate şi urmăreşte în mod precis camerele chiar şi atunci când există o sarcină grea pe o parte;
 • Corp CNC: MiniTrack este format dintr-o bucată de aluminiu prelucrat - foarte stabil, accesoriul perfect în calatorii;
 • Luneta polară pentru o aliniere exactă la polul ceresc;
 • Conversie uşoară pentru astrofotografie sub cerul înstelat din emisfera sudică;
 • Uşor de asamblat: placa integrată tip GP Vixen - nu este necesară o şina suplimentară


SETUL CUPRINDE:

 • MiniTrack LX Quattro;
 • Lunetă polară;
 • Suport pentru lunetă polară;
 • Adaptare şi în emisfera sudică;
 • Cap de trepied cu bila.

 

VIDEO-RECENZIE:

https://www.youtube.com/watch?v=PNUcbTXA8t4

https://www.youtube.com/watch?v=y_tYML6kN3

  6.583,00L Preț normal
  5.930,00LPreț redus
  bottom of page