top of page
Panou solar EcoFlow 110W

Panou solar EcoFlow 110W

Puternic, portabil și ușor

Panoul solar are cea mai bună rată de conversie de 23%. De asemenea, este mult mai ușor și cu aproximativ 10% mai mic decât panourile solare portabile comparabile de pe piață. Aceasta înseamnă că puteți lua oricând panoul cu dvs. și puteți oferi o stație de încărcare rapidă sau un alt spațiu de stocare a energiei oriunde v-ați afla.

 

Alege-ți cel mai bun unghi

Panoul solar este ideal pentru camping și călătorii. De asemenea, îl puteți instala în curtea dvs. cu o carcasă care funcționează ca suport. Prin urmare, poziționați panoul la unghiul dorit, așa cum doriți, pentru a asigura o acoperire solară maximă.

 

Impermeabil și durabil

Panoul solar de 110V este certificat IP68. Aceasta înseamnă că în timpul testării, panoul solar a fost scufundat sub apă timp de 72 de ore în condiții de laborator. Și fără defecțiuni, deoarece panoul este realizat dintr-un compozit de înaltă rezistență, care poate rezista chiar și la impacturi. Panoul este conceput pentru utilizare în toate condițiile meteorologice.

 

Carcasă convenabilă cu mânere

Luarea panoului pe drum chiar dacă conduceți singur nu mai este o problemă. Asta pentru că EcoFlow 110 W are o carcasă elegantă, cu mânere rezistente. În plus, greutate