top of page
Telemetru - vitezometru Bresser Range Pro 1300

Telemetru - vitezometru Bresser Range Pro 1300

Fie pentru golf, tir cu arcul sau vânătoare, telemetrul laser BRESSER Range Pro 1300 este instrumentul perfect pentru măsurarea distanțelor. Telemetrul este foarte ușor de utilizat: pur și simplu priviți prin ocular, îndreptați crucea către obiectul țintă și apoi apăsați butonul. Pe display va apărea apoi distanța (într-un interval de măsurare de la 5 la 1100 de metri. Datorită fasciculului laser de 905 nm, telemetrul poate determina distanța în fracțiuni de secundă.

 

Telemetru laser versatil pentru aplicații multiple

În funcție de aplicație, dispozitivul de măsurare cu laser oferă o gamă largă de funcții utile. De exemplu, atunci când jucați golf, puteți utiliza modul steag, care asigură că telemetrul măsoară doar distanța până la steag, fără a se concentra accidental pe ținte de fundal. De asemenea, de ajutor pentru punerea cu succes: funcția de corectare a distanței de golf, pentru care telemetrul reglează distanța în funcție de unghiul de înclinare. Funcția de măsurare a distanței orizontale vă permite, de asemenea, să afișați unghiul față de țintă, pe lângă distanță. Alte funcții ale Range Pro 1300 includ un mod de măsurare a înălțimii și un vitezometru de până la 300 km/h. Există, de asemenea, un mod de ceață pentru utilizare pe vreme nefavorabilă. Acest lucru asigură măsurători precise chiar și în zilele ploioase și cu ceață - în toate modurile de aplicare.

 

Telemetru laser Range Pro 1300 - design compact și premium

Ușor și economisește spațiu, telemetrul compact este ideal pentru drumeții, golf, vânătoare și alte activități în aer liber. Micul dispozitiv de măsurare cu laser vine, de asemenea, cu o optică excelentă care vă permite să vizualizați obiecte îndepărtate la o mărire de 6x. Focalizarea poate fi reglată cu ușurință pe ocular de la o distanță de 5 m. Cu un câmp vizual de 126 m la 1000 m, veți avea întotdeauna o vedere de ansamblu clară asupra împrejurimilor dvs. Datorită armurii de cauciuc de pe carcasa rezistentă la stropire, telemetrul laser oferă o prindere confortabilă. De asemenea, protejează împotriva impactului. Iar atunci când nu ai nevoie de el, poți depozita în siguranță telemetrul în husa practic pentru curea. Măsurați distanța, altitudinea și viteza în mod fiabil și ușor, prin apăsarea unui buton cu telemetrul laser BRESSER Range Pro 1300.


SPECIFICAȚÂII TEHNICE:
- Tip: monocular
- Mărire: 6
- Diam. oglinda/lentila: 21 mm
- Culoarea stratului: albastru
- Câmp de vedere la: 1000m: 126 m
- Focalizare aproape de la: 5 m
- Precizia măsurării distanței: ±1 m < 366 m, ±2 m < 732 m, 0,5% > 732 m
- Unitatea de măsură a distanței: metri
- Unitatea de măsură a vitezei: km/h
- Alimentare: 1 baterii 3V
- Baterii necesare: 1x CR-2 Litiu, 3V
- Clasa/tipul laserului: Clasa 1 (inofensiv pentru ochi)
- Impermiabil: protectie anti-ploaie
- Geanta/Pouch Husa curea: din nailon
- Culoare: gri
- Material corp: policarbonat
- Sistem de focalizare: focalizare individuală a ocularului
- Reglarea unui singur ochi 
- Domeniul de măsurare (m): de la 5 până la 1100
- Dimensiune: 102mmx 77mm x 40mm
- Greutate totală netă: 210 g

 

SETUL CUPRINDE:

- Telemetru - vitezometru Bresser RangePro1300
- Husă de curea din nailon
- Curea de mână
- Lavetă pentru curățarea lentilelor
- Baterie
- Manual de instructiuni

 

Un telescop calitativ, la un preț rezonabil, direct de la distribuitor!

Telescop.md  - ghidul tău în lumea stelelor!

    6.227,00L Preț normal
    5.610,00LPreț redus
    bottom of page